Pražský komorní balet zve na otevřené tréninky do Studia Contemporary

Pražský komorní balet nabízí pravidelnou účast na otevřených trénincích profesionálním tanečníkům ve studiu Contemporary v Národním domě na Vinohradech. Vybrat si je možné z tréninků klasiky, moderny, improvizace či jógy, které vedou vynikající pedagogové působící v ČR a zahraničí.

Od letošní sezony nabízí Pražský komorní balet účast na otevřených trénincích v příjemném prostředí studia Contemporary v Národním domě na Vinohradech v I.patře. Otevřené tréninky jsou vedeny špičkovými pedagogy, jakými jsou Adéla Pollertová, Nina Brzorádová, Helena Arenbergerová, Jarek Cemerek, Hana Polanská Turečková, Palo Kršiak, Zdeňka Brungot-Svíteková, aj. Tréninky probíhají v prostorném bílém sále studia Contemporary každý den od pondělí do pátku od 9.30 do 10.45 hodin v délce 75 minut.

Rezervace na otevřené tréninky není předem nutná a vstupné za trénink je ve výši 100 Kč. Zázemí studia nabízí šatny, sprchy a příjemnou recepci s občerstvením.

letak_A3_fin